Mariëlle van de Krol Fotografie

“A camera is the save-button for the mind's eye.”

Contact

Ik ben momenteel niet meer actief als professioneel fotografe. De reden hiervoor kun je lezen onder het kopje 'Home'.

Dank je wel voor je interesse! 

Mariëlle van de Krol

Wat vonden zij?

We hebben een loveshoot gedaan en daarna onze trouwdag op de gevoelige plaat laten vastleggen door Mariëlle. Dit deed Mariëlle met veel enthousiasme en passie. De foto’s zijn zeer geslaagd en de oplevering van het materiaal, vergeleken met vrienden die ook getrouwd zijn, was heel erg snel. Kortom: Mariëlle doet haar werk met veel passie en energie en het resultaat is heel goed.

Jan-Pieter & Femke Bos (Loveshoot en trouwen)

Via de facebook actie van Mariëlle hebben wij een love shoot gewonnen. Wij hebben het als een ontzettend leuke avond ervaren. Mariëlle is een leuk, spontaan iemand waar je gauw op je gemak bent, dat is ook goed terug te zien in de foto's. Op het laatste moment gevraagd of onze hond mee mocht voor de shoot, dat was voor Mariëlle geen enkel probleem. Ook van hem en samen met hem heeft ze een aantal leuke foto's genomen. Dezelfde avond nog heeft Mariëlle ons een aantal foto's toegestuurd om wat na te genieten. Ondanks haar vakantie ontvingen we binnen een aantal dagen de rest van de foto's. Mariëlle, nogmaals bedankt voor de leuke shoot en de foto's! 

Esther & Sander en een poot van Sem (Loveshoot)

"Voor de het maken van een fotoreportage voor plaatsing op internet van een woning in Hazerswoude-Dorp was mij door een lokaal bekende collega makelaar aanbevolen om contact met Mariëlle op te nemen. Deze reportage heeft zij met passie en een goed oog voor detail en binnen een kort tijdsbestek gemaakt. Zowel ondergetekende als de woningeigenaar hebben de samenwerking met Mariëlle als bijzonder prettig ervaren. Ik kan Mariëlle dan ook van harte aanbevelen."

André Schots, Register Makelaar-taxateur o.g. (Vastgoedfotografie)

“Ik heb Mariëlle een aantal jaar geleden leren kennen via Twitter en sindsdien een paar keer met haar samengewerkt voor mijn modeblog. Mariëlle stelde mij tijdens onze shoots altijd op mijn gemak en was tegelijkertijd eerlijk over wat zij dacht dat het mooiste plaatje op zou leveren. Ze zorgt zelf voor de nodige input, maar staat ook open voor de ideeën van anderen. Aan het resultaat hebben we samen bijgedragen, we hebben er allebei ons eigen aandeel in gehad en zo elkaar aangevuld. Persoonlijk vind ik dat de prettigste manier van samenwerken”

Suzanne van Schaik (Fashion)

Ik had goede, professionele, speelse foto’s nodig, o.a. voor een website. Had het uitgesteld: vaak erg duur! Tot ik Mariëlle tegen het lijf liep bij een netwerkbijeenkomst. Ik vond dat zij een heel redelijke prijs vroeg. Ze stelde voor om naar een natuurgebied te gaan voor de fotoshoot. Daar heeft zij een fantastische serie foto’s van mij gemaakt, ik ben supertevreden over het resultaat! Dat is speels, grappig, ongedwongen. Mariëlle is iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Ze straalt rust uit, ze kijkt niet alleen goed maar kan ook luisteren. Daardoor laat zij je ook de ruimte om zelf initiatieven nemen."

Els Groot (zakelijk portret)

Voor een professionele profielfoto op social media en andere doeleinden zocht ik een goede fotograaf. Bij een open coffee had ik al eens kennis gemaakt met Mariëlle, en daar had ik direct al prettig contact, en de portfolio op de website zag er netjes uit. Vandaar ook dat mijn keuze op Mariëlle is gevallen. De communicatie vooraf verliep goed, ik kreeg een duidelijke en goede offerte, en vooraf was direct duidelijk waar ik aan toe was en waar ik tijdens de fotoshoot rekening mee moest houden. De fotoshoot zelf verliep ook alleszins positief: het was een gezellige ochtend, Mariëlle had goede ideeën over locaties en poses en tips over waardoor de foto’s nog beter zouden worden. Het resultaat was erg bevredigend; de foto’s kreeg ik zoals afgesproken allemaal op groot formaat op DVD, onbewerkt, en diverse bewerkte foto’s. 

Kortom, waarom voor Mariëlle van de Krol Fotografie kiezen? Vanwege de goede resultaten, duidelijke communicatie, en goede offerte. "

Marcel Oerlemans (Zakelijk portret)

"Mariëlle is sinds begin 2013 huisfotografe van de Business Coffee Reeuwijk e.o. Dit business event voor ondernemers en professionals wordt door mijn bedrijf georganiseerd. Op mijn verzoek verzorgt zij de fotoreportages van de maandelijkse bijeenkomsten. Zij levert hierbij uitstekend werk af, waarbij zij de professionele lat hoog legt."

Morvenna Goudkade (Verschillende evenementen)